Om MJL

Med en beliggenhed nær Aalborg i Nordjylland, er MJLs fokus at hjælpe virksomheder med at nå deres fulde potentiale. At etablere jeres virksomhed på markedet til at hjælpe jer med at få nye forbindelser og pleje jeres eksisterende, har MJL de nødvendige værktøjer, evner og erfaring til at få arbejdet gjort. Vi lærer jeres virksomhed at kende ved at lytte til jeres behov og arbejde sammen med jer om at finde den rette løsning.

Vores overordnet mission er at tilbyde skræddersyet løsninger, der er designet til at bygge bro mellem kvalitet og pris for at gøre det muligt for alle virksomheder uanset størrelse at få kontakt med deres tilsigtede publikum, vokse og trives.

Med mere en 17 års erfaring og de kollektive evner af at være et internationalt, og professionelt team, har MJL bevist sig at være eksperter i at udvikle førsteklasses kommunikationsprodukter, som inkluderer opsøgende kampagner, marketing automation, copywriting, content creation, visuel identitet, sociale medie administration og strategi samt oversættelse.

Klientsucces

$46,500,000

Dollars (USD) rejst for Ronald McDonald House Stanford’s 'Hope is Growing' Campaign.

Læs casestudie →

$10,000,000+

Omsætningen stiger direkte relateret til vores kampagner for e-handelseksperter Webgility.

Læs casestudie →

20+

Nye Enterprise-kunder, der repræsenterer mere end $5.000.000 i årlige kontrakter for online tech-ed leder Udacity.

Læs casestudie →

Hvad Gør Vi

Marketingstrategi

Strategisk marketing er ofte nøglen til, at din virksomhed får succes. At være bevidst om aktuelle marked trends og forstå de unikke karaktertræk ved din målgruppe er essentielt ved optimatisering af ROI. MJL afdækker handlingsrettet indsigt og udvikler specialdesignet strategier, som hjælper din virksomhed med at opnå maksimal afkast.

Content Creation

Målrettet indhold øger din virksomheds troværdighed og skaber værdi for dine kunder. MJL leverer specialdesignet indhold i overensstemmelse med dine specifikke virksomheds mål, som er designet til at begejstre og engagere din målgruppe.

SoMe & Kampagner

Kampagner på de sociale medier er ofte en stor del af en virksomheds marketing strategi. MJL hjælper dig med at identificere, målrette, nå, og holde kontakt med jeres målgruppe på alle platforme. Sammen skaber vi appellerende kampagnematerialer og bestemmer de mest effektive kanaler at engagere publikum på.

Branding & Visuel Identitet

Din virksomheds identiet bliver bedømt på et split sekund. Derfor er en relaterbar visuel identitet afgørende for at definere dit brand. MJL skaber en unik visuel identitet, der er i overensstemmelse med alle jeres digitale og fysiske markedsføringmaterialer, som også sikre at din virksomhed er genkendelig og appellerende til den ønskede målgruppe.

Oversættelse

Ekspert oversættelse er essentielt for effektiv tværkulturel kommunikation. MJL oversætter og tilpasser jeres budskaber, så de effektivt når ud til jeres tiltænkt målgruppe. For at sikre nøjagtighed leverer MJL modersmåls baseret kontekstuelle oversættelser, der strækker sig langt ud over hvad online oversættelseværktøjer formår at gøre.

Mød Holdet

Michelle Juel Larsen

Administrerende Direktør

Michelle sikrer kvalitet via sin kandidatuddannelse i Teknisk Kommunikation fra Rensselaer Polytechnic i New York, samt mange års erfaring med at administrere kommunikation og indholdsudvikling for førsteklasses virksomheder som for eksempel Stanford og Princeton University og Ronald McDonald House Charities.

LinkedIn

Kinga Király

Digital designer

Kinga bidrager kreativt til projekter i kraft af hendes passioneret forhold til UX, digital design, branding og research. Hun er ansvarlig for MJL’s kunders digitale brand og udvikling. Hun gør dette ved at udnytte hendes omfattende kendskab til digitale værktøjer, samt hendes teoretiske viden fra Digital Konceptudvikler uddannelsen på Erhvervsakademi Aarhus.

LinkedIn

Kristína Lednická

praktikant

Kristína er AP Degree studerende i Marketing Management ved UCN i Aalborg. Kristína arbejder på et brandingprojekt for en af vores kunder, og hendes daglige opgaver omfatter planlægning, research og skabelse af indhold. Hun bidrager til vores team med sin viden og entusiasme for markedsføring, design og digitale medier.

LinkedIn

Transformer dine kampagner & indhold. Kontakt os og få mere at vide.