Velkommen til en bedre løsning

Udvalgte Projekter

Content Design

Udacity

Kampagner & Grafisk Design

Ronald McDonald House Charities

Visuel Identitet

California Cookie Co.

Det gør vi

Marketingstrategi

Vi afdækker handlingsrettet indsigt og udvikler specialdesignet strategier, som hjælper din virksomhed med at opnå maksimal afkast.

Content Creation

Vi leverer specialdesignet indhold i overensstemmelse med dine specifikke virksomheds mål, som er designet til at begejstre og engagere din målgruppe.

SoMe & Kampagner

MJL hjælper dig med at identificere, målrette, nå, og holde kontakt med jeres målgruppe på alle platforme.

Kunder vi hjalp

"Vores projects var succesfuldt hovedsageligt på grund af Michelle's design og opmærksomhed på brand positionering. De endeløse timer, hun brugte på at arbejde på disse projekter, og den professionalisme og flid, hun demonstrerede ved at levere sikkerhedsstillelse under stramme tidsrammer, er en kilde til inspiration for mig.

Initiativerne har været en stor succes, og som et resultat arbejder jeg på at opskalere. Jeg ser frem til vores næste samarbejde!"
Christina Del Villar, Marketing GURU and Author
"Jeg var heldig, at Michelle Juel Larsen allerede var om bord, da jeg kom til Udacity for at lede Enterprise Marketing. På det tidspunkt var vi to medarbejdere plus en kontraktforfatter og Michelle som et kreativt team.

Michelle producerede godt arbejde for os hurtigt, og hun havde det lykkedes også, så jeg behøvede ikke nøje at overvåge hende. Hun producerede alt fra et sæt nye websider til ensidede sider, brochurer og e-bøger til salgsdæk. Hun var virkelig en integreret del af teamet. "
Cary Fulbright, Head of Marketing at Udacity Enterprise

Kontakt os

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.